Suomen vuoden 2008 nouseva, paikallista kulttuuria ja elämäntapaa hyöduntävä matkailukohde. Destination of excellence in Finland


 

Talvi saapuu!   

Oheisen Tarjous-linkin kautta saat tarjouksiamme mm. joululomaan, Kuhmo-talon tapahtumiin, pikkujouluun.                                                                 Pikkujoulumenu on Ravintola -osiossamme. 

Joulupakettimme: http://www.hotellikalevala.fi/pdf/Rospuuttojantarjouspkt.pdf

Uutisia ja paljon uusia kuvia: facebook.com/HotelliKalevala  

Tervetuloa vieraaksemme! 

**********************************************************************

Kalevala-eepoksen "Kokko”-linnun muotoon rakennettu yksityinen hotellimme sijaitsee 3 km Kuhmon keskustasta Kalevalankankaalla Lammasjärven rannalla.

Hotelli on sekä ulkoa että sisältä ainutlaatuinen. Nykyaikaiseen rakennustapaan ja kodikkaaseen sisustukseen sovitettu kokonaisuus on yhdistelmä totta ja tarua, nykypäivää ja perinnettä.

Hotellissamme on 44 kahden hengen huonetta sekä 3 sviittiä, maisemaravintola sekä uusittu sauna- ja wellnessosasto.

Tuletpa lomailemaan yksin, kaksin tai ryhmässä, löydät tekemistä ja kokemista joka vuodenaikaan myös Kuhmon monipuolisesta aktiviteetti –ja oheisohjelmatarjonnasta.

Olemme koonneet sinulle valmiiksi muutamia ohjelmaehdotuksia (mm. pikkujoulu, syysloma, talviloma, hyvinvointiloma), mielellämme myös räätälöimme jokaiselle ryhmälle oman kokonaisuuden.

Pienenä perhehotellina tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä palvelua ympäri vuoden. Tervetuloa kylään!

Toivottavat Sirpa, Lea, Suvi, Tiia, Jaana, Anneli, Salla ja Mira