Kokous

Wellness

Aktiviteetit ja
ohjelmat

Kalevalankankaalla tapahtuu!

Vapaa-ajan matkaajalle Kuhmo tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ympäri vuoden. Hotellin ympäristössä, Kalevalankankaalla sijaitsee paljon nähtävää ja koettavaa; polkuverkoston äärellä aivan välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Luontokeskus Petola, Talvisotamuseo ja Kalevala Spirit Elämyspuisto, Kalevala Camping, jossa mm. savusauna, leikkikenttä sekä Kalevalan liikuntakeskus, jossa voit hiihtää, pelata tennistä tai beachvolleyta. Liikuntakeskuksessa on myös kuntosali. Suoraan hotellin ovelta pääset hiihtämään, pilkille, marjastamaan, sienestämään, melomaan, vaeltamaan. Luontokeskus Petolan ja hotellin välillä kulkee esteetön luontopolku.

Kokous

Kalevalankankangas tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia myös yritysten, yhdistysten ja järjestöjen kokouksiin, sukukokouksiin ja kaikenlaisiin tapaamisiin. Isoin kokoustilamme Tuuletar tarjoaa tilat max 100 hengelle.


Wellness


Päivän aktiviteettien tai tapahtumien jälkeen on ihana rentoutua hotellimme Wellness-osastolla, jossa on kahden perinteisen saunan lisäksi turve- ja infrapunasauna, yrttiporeallas ja 7-hengen poreallas. Rentoutumisnurkkauksessa mahdollisuus musiikinkuunteluun tai meditointiin. Lisäpalveluna välitämme erilaisia hierontoja ja hoitoja.