Juhlamenut 
A la Carte/ Tilausruokalista
Erikoisateriat ryhmille
Wellness-menu
Viinilista

 


Kainuun perinneruoka, rönttönen, on saanut Euroopan unionin nimisuojan. Rönttönen on ruiskuoreen käsin leivottu piirakka, jonka täytteenä on rukiilla imelletettyä perunaa ja sokeroitua puolukkaa. Rönttösiä myy Kuhmossa mm.
Kaesan Kotileipomo

Kainuulais-kansainvälinen keittiömme tarjoaa herkkuja moneen makuun!

Ravintolastamme avautuu upea, vuodenaikojen mukaan vaihtuva näkymä Lammasjärvelle. Vuosien kokemuksella järjestämme ravintolassamme jopa 200 hengen häät ja erilaiset juhlatilaisuudet. Talonpoikaistyyppinen kesäterassimme tervaveneineen on erinomainen paikka juuri juhlatilaisuuksiin tai ryhmäruokailuihin. Talon erikoisuutena tarjoamme ryhmille Wanhan ajan illallisen tai Kalevalaisen pitopöydän

Tarjoilemme ruokaa päivittäin klo 17 - 20. Kesäisin on pidennetyt aukioloajat. Myös muina aikoina keittiömme palvelee etukäteistilauksesta.

Ryhmille tarjoamme myös ruokailuja rannalla sijaitsevalla Riittitulipaikalla.

Ravintolan yhteydessä olevassa Sampo-kabinetissa voi saman, jyhkeän pöydän äärellä ruokailla 24 henkeä. Sampossa onnistuu myös rennompi kokous, pienimuotoinen häätilaisuus tmv.


Nauti rauhassa vaikka rönttös-kahvit!

Ravintolassa ja myös muualla hotellissa on ihania, pieniä nurkkauksia sekä aulan takkahuone, joissa voitte rauhassa seurustella tuttavienne kanssa, lukea päivän lehdet tai nautiskella rönttös-kahvit.

Ravintolamme yhteydessä on lisäksi pieni kirjastonurkkaus, josta löytyy suomalaisten kirjojen lisäksi myös englantilaista, saksalaista ja ranskalaista kirjallisuutta. Se on hotellivieraittemme vapaassa käytössä.

Tanssi-iltoja järjestämme muutamia vuosittain. Ryhmille levytanssit vaikka joka ilta!