Kuva Kuhmon Kamarimusiikki, Stefan Bremer

12.-25.7.2020

Kuhmon Kamarimusiikki soi 51. kerran 12. - 25.7.2020. Teemana on Illuusion taide. Ohjelma ja taiteilijat julkistetaan tammikuussa 2020.

Päivät rakentuvat niin, että pääsääntöisesti päivä aloitetaan klo 11 kirkossa. Sen jälkeen iltapäivän konsertti tai konsertit ovat Tuupalassa ja illan viimeisiin kahteen konserttiin siirrytään Kuhmo-taloon. Kuhmon keskustan konserttien ohella jalkaudutaan kunnolla myös perukkaan.

Kaikkiaan festivaalin konsertteja on yli 70. Kun niiden päälle lasketaan vielä oppilaskonsertit, taidenäyttelyt, ohjelmaesittelyt ja muut oheistilaisuudet, liittyy tapahtumaan yli 100 tilaisuutta.

Kaikkea ihanaa tapahtuu.... Jaksa odottaa. Ryhmille ennakkotietoja annetaan jo joulukuussa.

Lämpimästi tervetuloa Kuhmon 51. Kamarimusiikkiin!

Lisätietoja festivaalista:
www.kuhmofestival.fi
kuhmo.festival(at)kuhmofestival.fiHotellimme tarjoaa festivaalien ajan mukavaa majoitusta ja herkullista ruokaa. Ravintolamme Kanteletar palvelee Kamarimusiikin aikana pidennetysti klo 16.00-23.00.Huonehinnat:

161 €/vrk/kahden hengen huoneessa
126 €/vrk/yhden hengen huoneessa
174 €/vrk/kahden hengen superior-huoneessa
243 €/vrk/kahden hengen sviitissä

Kaikkiin majoitushintoihin sisältyy runsas buffet-aamiainen, iltasaunojen käyttö sisä- ja ulkoporealtaineen, Wi-Fi sekä ilmainen pysäköinti.

Lisämaksusta:
- puolihoitoillallinen 37€/päivä/hlö
- konserttiliput
- polkupyörän ja soutuveneen vuokraus
- erilaisia kesäaktiviteetteja ja hyvinvointiohjelmia, karhunkatselua, koskiuintia, melontaa, patikointia, kalastusta, hierontaa, kalevalaista jäsenkorjausta, turvehoitoja jne.


Huomaathan että sisäänkirjaus on Kamarimusiikin ajan klo 15:00 alkaen ja uloskirjaus klo 12:00.

Tutustu myös erilaisiin aktiviteettimahdollisuuksiimme tästä.