Pilates-viikonloppu Hotelli Kalevalassa

PERUTTU!

Kaipaatko aikaa itsellesi? Haluatko irrottautua arjen kiireistä ja keskittyä omaan hyvinvointiin uniikissa, luonnonläheisessä ympäristössä? Tarjoamme tähän ainutlaatuisen mahdollisuuden talven taittuessa kohti kevättä. Opettajana toimii kokenut pilates-ohjaaja Ritva Kuha. Hänen johdatuksellaan on mahdollista rentoutua viikonlopun aikana täydellisesti. Opetuksen lisäksi nautimme hyvästä ruoasta sekä hotellin saunaosaston palveluista. Voit olla täysin aloittelija tai aiemmin lajia harrastanut, tunnit räätälöidään ryhmän mukaisesti.

Otathan mukaan sisällä ja ulkona liikkumiseen sopivat vaatteet sekä oman maton!

Paikkoja rajoitetusti.

HINTA
2-hh 355,00 €
1-hh 445,00 €
Superior ja sviitti, kysy hinta!

Hinta sisältää 2 yön majoituksen valitussa huonetyypissä, aamiaiset, lounaat ja illalliset, Ritvan ohjaukset sekä pilatestunnit, saunaosaston käytön perjantai- ja lauantai-iltana sekä mahdollisuus turvesaunaan lauantai-iltana.


Ohjelma

Pe 1.4.

Check In klo 14-16
17.30 - 19.00 Aloitus"info", tutustuminen, pilates alkaa
19-20 Päivällinen
20- Sauna + poreammeet

La 2.4.

8-8.30 Aamunavaukset
8.30 - 9.30 Aamiainen
10.00 - 11.30 Pilates ja dynaamiset venyttelyt
12-13 Lounas
13-15 Ohjelma ulkona
Mahdollisuus lumikenkäilyyn, aurinkokävelyyn järven jäällä, sauvakävelyyn tai hiihtoon (Huom! omat välineet hiihtoon)
15 Kahvi
16 - 17 Luova liike, pilates ja dynaamiset venyttelyt
17-18 Tauko
18-19 Päivällinen
19-20 Ritvan Relax /pilates
20- Saunat (myös turvesaunamahdollisuus), poreammeet

Su 3.4.

8-8.30 Aamunavaukset
8.30 - 9.30 Aamiainen
10-12 Ohjelmaa (pilates, tarkentuu)
12- Lounas
-> Check Out, kotiinlähtö

Pienet muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Hintaan sisältyy myös halukkaille osallistujille turvesauna lauantai-iltana, sekä saunaosaston käyttö perjantai- ja lauantai-iltana.

Ohjelma on pääasiallisesti tarjolla koko majoituspaketin varanneille, mutta jos tilaa ryhmästä löytyy, siihen voi siinä tapauksessa osallistua myös ilman majoitusta (hinta ilmoitetaan myöhemmin).

Mitä pilates on?

Pilates menetelmänä pohjautuu ajatukseen, jossa kehon hallinta perustuu keskivartalon pinnallisten ja etenkin syvien lihasten koordinointiin. Pilatesharjoittelussa keskitytäänkin voimakkaasti juuri keskivartalon syviin vatsa- ja selkälihaksiin. Syviä vähän käytettyjä lihaksia pyritään aktivoimaan ja suuria usein arjen käytössä olevia lihaksia rentouttamaan. Lisäksi hengittäminen - rauhallinen, syvä ja tasainen hengitystekniikka on keskeisessä roolissa liikkeitä tehdessä. Pilates-menetelmässä ilmenee samankaltaisia harmonisia elementtejä, kuten esimerkiksi joogassa. Liikkeet ovat täsmällisiä, mutta pehmeitä, jopa soljuvia, joita ohjaa tarkoituksenmukainen hengitystekniikka.
Löydä sisäinen kehon ja mielen välinen tasapainosi Pilateksen avulla.

Ritvan ohjaama kehoa huoltava Pilates tunti vahvistaa ja tasapainottaa niin kehoasi kuin mieltäsi. Pilateksen kohdalla ei tarvitse olla huolissaan siitä "Osaanko minä?" tai "Riitänkö minä?", olet täydellinen Pilateksen maailmaan juuri sellaisena kuin olet.

Lue lisää Ritvasta ja pilateksesta täältä >>

Ritvan Relax -viikonloppu

Omaa aikaa, hyvinvointia ja pilatesta kauniin luonnon keskellä, kokeneen ohjaajan opastuksessa.

Hinta / henkilö alkaen

355 €

Saatavuus

Talvi

Kesto

2 yötä