Koronaturvallisuus hotellissamme

Tutustu ajankohtaiseen tietoon toiminnastamme korona-aikana. Toivomme turvallista vierailua kaikille vieraillemme sekä henkilökunnallemme.

Saatavuus

Ympäri vuoden

Koronaturvallisuus hotellissamme

Kainuu ja Kuhmo ovat jo pitkään kuuluneet "korona-rauhallisimpiin" alueisiin Suomessa, mutta muistuttaisimme asiakkaitamme vielä jaksamaan noudattaa yleisiä turvallisuusohjeita ja suosituksia, jotta matkailu on turvallista kaikille vieraillemme sekä henkilökunnallemme.

Suuret yleiset tilamme takaavat ruuhkattoman vierailun.

Alle olemme keränneet lyhyesti muistutuksena THL:n suosituksia sekä tietoa omasta toiminnastamme.


Varauksen peruutus
Ethän tule vieraaksemme jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita. Tästä johtuen yksittäisen varauksen peruuttaminen on maksutonta vielä saapumispäivänäkin. Veloitukseton peruutus koskee hotelliin suoraan tehtyjä varauksia. Varauskanavien kautta tehdyissä varauksissa on voimassa varauskanavan antamat peruutusehdot. Ryhmävarausten peruutuksissa sovellamme ryhmäehtojamme.


Siivous
Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia hotellissamme. Pyyhimme tehostetusti eri kosketuspintoja, kuten ovenkahvoja, hissipainikkeita, maksupäätteitä ja vastaanottotiskiä.

Kerroshenkilökuntamme välttää ylimääräisiä käyntejä asiakkaiden huoneisiin ja tästä johtuen emme tee päivittäistä välisiivousta huoneisiin. Yli viikon majoittuvien asiakkaiden kanssa sovimme siivouspäivän sisään kirjautuessa tapauskohtaisesti. Myös lyhemmän ajan majoittuville teemme välisiivouksen pyydettäessä.


Hygienia ja muiden huomioon otto
Vastaanottoon ja baaritiskille on asennettu läpinäkyvät pleksilasit asiakaspalvelutilanteen turvaamiseksi. Pyydämme asiakkaita asioimaan vain pleksilasien läpi. Toivomme myös vieraidemme pitävän tuntemattomiin turvaväliä.

Käsidesiä on saatavilla yleisissä tiloissa, kuten aulassa, vastaanottotiskillä, ravintolassa ja kokoustiloissa. Aulan wc-tiloissa on asiakkaille käsienpesumahdollisuus.

Toivomme asiakkailta kasvomaskin käyttöä THL:n suositusten mukaisesti yleisissä tiloissamme sekä ravintolassa liikkuessa.

Haluamme turvata vieraidemme ja henkilökuntamme terveyden – ethän tule vieraaksemme jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.


Tilaisuudet
Järjestämme juhlia ja tilaisuuksia voimassa olevien kokoontumis- ja ravintolarajoitteiden puitteissa. Isot ravintola- ja kokoustilamme varmistavat turvavälien säilymisen tilaisuuksissa.


Henkilökuntamme auttaa
Jos olet vieraanamme ja epäilet tartuntaa tai altistusta, ilmoita välittömästi henkilökunnallemme. Henkilökuntamme on koulutettu jatkotoiminpiteisiin.
Neuvomme myös tarvittaessa koronatestiajanvarauksen ja lähimmän testipisteen löytämisessä.Pidämme oikeuden tarvittaessa porrastaa asiakkaiden aamiaiselle saapumista ruuhkien välttämiseksi sekä sauna-aikoja. Ilmoitamme asiakkaille mahdollisista porrastuksista vastaanotossamme.
Seuraamme voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia ja toimimme niiden mukaisesti.

Tervetuloa vierailemaan turvallisesti!


THL ajankohtaista tietoa koronaviruksesta

Kainuun Soten koronainfo