A la carte -keittiö avoinna päivittäin
klo 17:00 - 21:00



Menu

Alkuruokia

Lämmin kanasalaatti 13,00 / 19,00 L, G

Mozzarellasalaatti 11,00 / 17,00 L, G

Metsäsienikeitto 12,00 / 18,00 L (G)

Päivän kalakeitto 13,00 / 19,00 L, G



Pääruokia

Punajuuripihvit 19,00 L, G
- Punajuuripihvit, vihreää parsaa ja hummusta sekä
hunajalla gratinoitua vuohenjuustoa salaattipedillä

Kantelettaren kuhapergamentti 32,00 L, G
Ravintola Kantelettaren suosituin klassikkoannos
Lammasjärven kuhaa, smetanaperunoita sekä kauden kasviksia

Talon burger 19,50 L (G)
- Paahdetun briossisämpylän välissä valittu pihvi, ketsuppia,
karamellisoitua sipulia ja maustekurkkua sekä rapeaa salaattia,
talon kastiketta, cheddaria. Lankkuperunoita.
- pihvivaihtoehdot täysliha / hauki / kasvis
Lisätilauksesta: vuohenjuusto / pekoni / dippi 2,00

Joukahaisen uunikana 22,00 L, G
Kokin erikoinen: pitkään uunissa haudutettua kanaa tomaattisessa kastikkeessa, basmatiriisiä

Riistakäristys 27,00 L, G
Perunasosetta, suolakurkkua ja puolukkasurvosta

Lehtipihvi 28,00 L, G
- Naudan lehtipihvi, maustevoita, uunijuureksia ja lankkuperunoita

Pippurihärkä 32,00 L, G
- Grillattu ulkofileepihvi, neljän pippurin paistikastiketta, paahtojuureksia ja krokettiperunoita


Jälkiruokia

Mustikkakukko 12,00 L
Lämmintä perinneherkkua vaniljakastikkeella

Täytetyt letut 11,00 L
Mansikka- tai vadelmahilloa, hunajaa ja kermavaahtoa

Talon tervajäätelö 12,00 L, G
Itse tehtyä tervajäätelöä ja mustikoita

A la Carte

Keittiömme on suunnitellut a la carte -listan paikallisia tuotteita hyödyntäen ja muuntautumaan sesonkien mukaan.

Saatavuus

Ympäri vuoden