Puutarhavierailu

Nauti puutarhakulttuurista ja viihdy!

Voimme järjestää ryhmillemme tutustumiskäynnin Korpijärven puutarha-arboretumiin. Se sijaitsee Kuhmon luoteiskulmalla luonnonkauniin Korpijärven rannalla.

Hinta / henkilö alkaen

15 €

Saatavuus

Kesä

Kesto

2-3 tuntia

Nauti puutarhakulttuurista ja viihdy!

Korpijärven puutarha-arboretum sijaitsee Kuhmon luoteiskulmalla luonnonkauniin Korpijärven rannalla. Runsaan hehtaarin laajuisella alueella riittää opastettua näkemistä ja kokemista pidemmäksikin ajaksi käytännön puutarhakulttuurin parissa viihtyen.

Puutarhaa on rakennettu 25 vuotta. Se on viimeistellyn puutarhan ja metsäpuutarhan yhdistelmä koostuen hyvin erilaisista osista. Lukuisat pionit, kärhöt ja monet muut ruohovartiset sekä eksoottisetkin puuvartiskokeilut luovat vaihtelevia tunnelmia.

Näkemisen, kokemisen ja suuhunpantan ohella tarjolla on itse lisättyjä kasveja. Mukana on mm. luonnonperennoja ja harvinaisemmassa päässä VI-vyöhykkeellä saakka toistaiseksi menestyneistä puuvartisista mantsurianjalopähkinä ja japaninsiippapähkinä pikkutaimina kotimaisesta lisäyslähteestä. Valikoima on hyvin rajallinen tavanomaisimpia vältellen ja se varmistuu vasta kasvukaudella.

Ryhmäkoko on 15-60 henkilöä ja opastetun tilaisuuden kesto on täysin joustava 3 tuntiin saakka.

Kysy lisää hinnoista! Puh. 08 655 4100

Korpijärven Arboretum >>

Arctica Estates >>