Väinämöinen on harmissaan - raukka kun ei ole koskaan onnistunut löytämään elämänsä rakkautta. Hän onkin kehitellyt morsiamen etsintään avuksi loitsuna toimivan rakkausrunon. Väinämöisen arkkivihollinen Louhi pistää kuitenkin kapuloita rattaisiin. Hän on särkenyt runon ja sen palaset ovat levinneet ympäri Kuhmon Kalevalan aluetta. Auta Väinämöistä löytämään palaset ja laulamaan loitsu!Rakastatko pakohuoneita? Siinä tapauksessa pidät varmasti myös tästä elämyksestä!

Väinämöisen rakkausruno -seikkailupeli yhdistelee kekseliäästi pakopeliä, geokätköilyä sekä Amazing race -tyylistä seikkailua. Pääsette etsimään piilotettuja esineitä, avaamaan lukkoja ja ratkomaan arvoituksia. Samalla saatatte oppia jotain uutta Kuhmon historiasta ja päätyä paikkoihin, joihin ette normaalisti eksyisi!

Myös kohtalo tuo peliin jännitystä ja tilannekomiikkaa, sillä se pelataan ”tosimaailmassa” ja saatattekin törmätä ihmisiin, jotka eivät ole osa peliä. Minkälaisia reaktioita mahdatte saada, kun juoksentelette Kuhmon matkailukeskuksessa itse kuuluisan Väinämöisen kanssa?

Pelin onnistuneeseen läpäisyyn tarvitsette tiimityötä, joten se sopii erinomaisesti tykypäivän ohjelmaksi. Juonessa on mukana huumoria, joten peli on oivaa viihdettä myös kaveriporukoiden ajanviettoon. Romantiikkaan liittyvä teema tekee tästä myös täydellisen polttariaktiviteetin!


Hinnasto:

(2 hlö 150€)
3 hlö 150 €
4 hlö 170 €
5 hlö 190 €
6 hlö 210 €*

*Hinta per ryhmä

Pelin kesto: 1h 20 min
(alkuinfojen kanssa peliin kannattaa varata noin 1 h 45 min)

Aloituspaikka: Hotelli Kalevala (Väinämöinen 9)

Peliajat:
Keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 14 ja 17

Soita tai Whatsapp puh. 045 78387308 tai kerttu@koekainuu.fi

HUOM! Tee varaus viimeistään 24 tuntia ennen haluttua ajankohtaa!
Seikkailu on tarjolla sulan maan aikana.

Usein kysyttyä

Vaatiiko peli kovaa kuntoa?

Sinun ei tarvitse olla kovassa kunnossa pelataksesi peliä. Pelin aikana kuljetaan noin kahden kilometrin matka Kuhmon Kalevalankankaalla ja peli on mahdollista saada suoritettua annetussa aikarajassa kävellen kulkemalla. Tehtävät eivät ole fyysisesti kovinkaan haastavia, mutta huomioi, että maasto on mäkistä ja yhdessä tehtävässä täytyy kavuta noin metrin korkuisen esteen yli. (Tähän on mahdollista saada apuporras, ilmoita tarpeesta varauksen yhteydessä)

Voiko pelin aikana eksyä?

Ei voi. Ohjaaja-näyttelijä kulkee mukananne koko pelin ajan ja hän vihjaa teille hienovaraisesti, jos olette lähdössä aivan väärään suuntaan. Ohjaaja antaa teille pyydettäessä myös vihjeitä, jos meinaatte jäädä jumiin.

Vaikuttaako säätila pelin järjestymiseen?

Peli pelataan suurinpiirtein puoliksi ulkona ja puoliksi sisällä. Peli on mahdollista pelata myös sateella, kun varustaudutte oikein. Jos sää on vaarallinen, kuten ukkonen tai myrskytuuli, peli siirretään toiseen ajankohtaan tai perutaan.

PS: Tiesitkö, että 1% tämänkin pelin tuotoista lahjoitetaan vuosittain Luonnonperintösäätiölle?

Väinämöisen rakkausruno -seikkailupeli

Rakastatko pakohuoneita? Siinä tapauksessa pidät varmasti myös tästä elämyksestä! Väinämöisen rakkausruno -seikkailupeli yhdistelee pakopeliä, geokätköilyä sekä Amazing race -tyylistä seikkailua.

Hinta / henkilö alkaen

35 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Kesto

1 h 45 min