Moottorikelkkasafarit

HUOM! VARMISTA SAFARIN SAATAVUUS HYVISSÄ AJOIN ENNEN TOIVOTTUA AJANKOHTAA!

Kaikki safarit toteutetaan oppaan johdolla. Hintaan sisältyy: kelkkailuvaatteet ja - varusteet sekä kelkan vakuutus (omavastuu max. 1000,-/kelkka). Osallistujalla tulee olla voimassa oleva vapaa-ajanvakuutus. Kelkkasafarit eivät sovi pienille lapsille. Safarit toteuttaa Kalevalan Juhlatakomo Oy.

Hinta / henkilö alkaen

99 €

Saatavuus

Talvi

Kesto

1-8 h

Kuhmossa moottorikelkkavuokraukset- ja safarit ovat tarjolla Kalevalan alueella. Kelkkailu on helppo ja nopea tapa päästä luontoon! Safareilla pääset ajamaan vaihtelevasti erilaisessa maastossa, saaden tuntumaa kelkan käsittelyyn. Anna itsellesi lupa nauttia niin vapauden tunteesta kuin ympäröivästä luonnosta. Kaikki safarit toteutetaan oppaan johdolla.

Osallistujalla tulee olla voimassa oleva vapaa-ajanvakuutus. Kelkkasafarit eivät sovi pienille lapsille. Ryhmän minimi safareille on 4 hlö, kysy tarjousta myös pienemmälle porukalle. Hinnat sisältävät opastuksen, ajovarusteet, poltto- ja voiteluaineet sekä reittiluvan. Ryhmäkoko 4-24 hlö. Tee varauksesi hyvissä ajoin saatavuuden varmistamiseksi!


Retki tulille 2 H
Ajetaan maastossa Lieksan suuntaan ja Honkisen kodan tulilta palataan jäälakeutta pitkin. Ajomatka 20-40 km ja kesto 2 h.
Hinta: yksin ajettaessa 139 €/henkilö, 99 €/henkilö, kun kelkassa 2 hlöä. Hinta sisältyy lämmin juoma ja purtavaa tulilla.

Kahden tulen retki 3-4 h
Kelkan suunta Lieksan rajaa kohti. Laavulla mehutauko ja Honkisen kodalla pannukahvit ja nuotiomakkarat. Ajomatka noin 50-70 km ja kesto 3-4 h
Hinta: yksin ajettaessa 179 €/henkilö, 139 €/hlö kun kelkassa 2 hlöä.

Viiden tunnin retki
Kelkan suunta Lentiiraa kohti. Maastossa mehutauko ja Lentiiran kodalla pannukahvit ja nuotiomakkarat. Ajomatka noin 120 km ja kesto 5 h Ajomatka noin 70-100 km ja kesto 5 h
Hinta: 229 €/hlö, ajetaan 1 hlö/kelkka

Itärajan kierros 6-8 h max. 12 hlö
Retki itärajalle, komeita harjumaisemia ja erämaan eksotiikkaa.
Reipas rengasreitti, kesto 6-8 h, n. 170 km. Hinta: 299 €/henkilö, ajetaan 1 hlö/kelkka
Hintaan sisältyy keittolounas lisukkeineen nuotiolla ja retkieväät.

Kaikilla moottorikelkkasafareilla omavastuu vahingon sattuessa max. 1000 €.

MOOTTORIKELKKAVUOKRAUS

Moottorikelkat touring (2 hlö)
1. tunti 75 € + lisätunnit 25 €/h, 175 € /päivä

Moottorikelkat sport (1 hlö)
1. tunti 95 € + lisätunnit 25€/h, 200 €/päivä

Lisätiedot ja varaukset:
Kalevalan juhlatakomo Oy, 045-2709100, info@juhlatakomo.fi, www.juhlatakomo.fi